0 z 0 pro ""

Zásady používání souborů cookies Sweco

Toto prohlášení o cookies bylo naposledy aktualizováno 28.06.2021 a vztahuje se na občany Evropského hospodářského prostoru.

1. Úvod

Naše webové stránky https://www.sweco.cz (dále jen „web“) používají cookies a další související technologie (pro usnadnění jsou všechny technologie označovány jako „cookies“). Cookies také vkládají třetí strany, které jsme zapojili. V níže uvedeném dokumentu vás informujeme o používání cookies na našem webu.

2. Co jsou soubory cookies?

Soubor cookie je malý jednoduchý soubor, který je odeslán spolu se stránkami tohoto webu a uložen prohlížečem na pevný disk počítače nebo jiného zařízení. Informace v nich uložené mohou být vráceny našim serverům nebo serverům příslušných třetích stran během následné návštěvy.

3. Co jsou skripty?

Skript je část programového kódu, který slouží k tomu, aby naše webové stránky fungovaly správně a interaktivně. Tento kód je spuštěn na našem serveru nebo na vašem zařízení.

4. Co je to webový maják?

Webový maják (nebo pixelová značka) je malý, neviditelný kus textu nebo obrázku na webu, který se používá ke sledování provozu na webu. Za tímto účelem jsou různá data o vás ukládána pomocí webových majáků.

5. Cookies

5.1 Technické nebo funkční soubory cookies

Některé soubory cookies zajišťují, že určité části webu fungují správně a že vaše uživatelské preference zůstávají známé. Umístěním funkčních souborů cookies usnadňujeme návštěvu našich webových stránek. Tímto způsobem nemusíte při návštěvě našich webových stránek opakovaně zadávat stejné informace a například položky zůstanou v nákupním košíku, dokud nezaplatíte. Tyto cookies můžeme umístit bez vašeho souhlasu.

5.2 Analytické soubory cookies

Protože statistiky jsou sledovány anonymně, není vyžadováno povolení k umístění analytických souborů cookie.

5.3 Marketingové/Sledovací cookies

Marketingové/sledovací cookies jsou soubory cookies nebo jakákoli jiná forma místního úložiště, které se používají k vytváření uživatelských profilů k zobrazování reklamy nebo ke sledování uživatele na tomto webu nebo na několika webech pro podobné marketingové účely.

6. Umístěné cookies

WPML

Užívání

Používáme WPML pro locale management. Přečtěte si více

Sdílení údajů

Tato data nejsou sdílena s třetími stranami.

Functional

Název
Uchování
1 day
Funkce
Store language settings

Google Analytics

Užívání

Používáme Google Analytics pro website statistics. Přečtěte si více

Sdílení údajů

Další informace naleznete na Google Analytics-Prohlašení o ochraně osobních údajů.

Statistics

Název
Uchování
2 years
Funkce
Store, count and track pageviews
Název
Uchování
1 year
Funkce
Store, count and track pageviews
Název
Uchování
1 day
Funkce
Store and count pageviews

Google reCAPTCHA

Užívání

Používáme Google reCAPTCHA pro spam prevention. Přečtěte si více

Sdílení údajů

Další informace naleznete na Google reCAPTCHA-Prohlašení o ochraně osobních údajů.

Marketing/Tracking

Název
Uchování
session
Funkce
Read and filter requests from bots
Název
Uchování
session
Funkce
Read and filter requests from bots
Název
Uchování
persistent
Funkce
Read and filter requests from bots

Google Maps

Užívání

Používáme Google Maps pro maps display. Přečtěte si více

Sdílení údajů

Další informace naleznete na Google Maps-Prohlašení o ochraně osobních údajů.

Marketing/Tracking

Název
Uchování
expires immediately
Funkce
Read user IP address

Complianz

Užívání

Používáme Complianz pro cookie consent management. Přečtěte si více

Sdílení údajů

Další informace naleznete na Complianz-Prohlašení o ochraně osobních údajů.

Functional

Název
Uchování
365 dnů
Funkce
Store anonymized statistics
Název
Uchování
365 dnů
Funkce
Store if a message has been dismissed
Název
Uchování
365 dnů
Funkce
Store accepted cookie policy ID
Název
Uchování
365 dnů
Funkce
Store cookie consent preferences
Název
Uchování
365 dnů
Funkce
Store cookie consent preferences
Název
Uchování
365 dnů
Funkce
Store cookie consent preferences

Wistia

Užívání

Používáme Wistia pro video display. Přečtěte si více

Sdílení údajů

Další informace naleznete na Wistia-Prohlašení o ochraně osobních údajů.

Statistics

Název
Uchování
persistent
Funkce
Store if the user has seen embedded content

Marketing/Tracking

Název
Uchování
persistent
Funkce
Store performed actions on the website

Ostatní

Užívání

Sdílení údajů

Sdílení údajů čeká na zjištění

Marketing/Tracking

Název
fbv_tree
Uchování
session
Funkce
Store user preferences
Název
fbv_bar_width
Uchování
persistent
Funkce
Store performed actions on the website
Název
fbv_selected
Uchování
none
Funkce
Provide functions across pages
Název
ai_session
Uchování
none
Funkce
Provide functions across pages
Název
ai_user
Uchování
none
Funkce
Provide functions across pages
Název
OptanonAlertBoxClosed
Uchování
none
Funkce
Provide functions across pages
Název
actualOptanonConsent
Uchování
none
Funkce
Provide functions across pages
Název
OptanonConsent
Uchování
none
Funkce
Provide functions across pages
Název
TiPMix
Uchování
none
Funkce
Provide functions across pages
Název
x-ms-routing-name
Uchování
none
Funkce
Provide functions across pages
Název
22d925b2-9c0e-91be-8b89-8dace5da8b9a_treePaths
Uchování
none
Funkce
Provide functions across pages
Název
tools
Uchování
none
Funkce
Provide functions across pages
Název
SelectableMediaComponent_treePaths
Uchování
none
Funkce
Provide functions across pages
Název
loglevel
Uchování
none
Funkce
Provide functions across pages
Název
6e38fbd1-e9c6-113e-ead6-669915d60992_selectedTab
Uchování
none
Funkce
Provide functions across pages
Název
1fb88331-2f00-d211-10f3-6f1f2dce0bfc_selectedTab
Uchování
none
Funkce
Provide functions across pages
Název
5231581d-c8bf-a683-f095-f496976074fd_treePaths
Uchování
none
Funkce
Provide functions across pages
Název
epi-menupinstate
Uchování
none
Funkce
Provide functions across pages
Název
Uchování
persistent
Funkce
Store performed actions on the website
Název
undefined
Uchování
none
Funkce
Provide functions across pages
Název
_savedView
Uchování
none
Funkce
Provide functions across pages
Název
aaf0aeed-fcb3-d4c2-e03c-620cca2a5fc6_treePaths
Uchování
none
Funkce
Provide functions across pages

7. Souhlas

Když poprvé navštívíte náš web, ukážeme vám vyskakovací okno s vysvětlením o cookies. Jakmile kliknete na “Uložit předvolby”, vyjadřujete svůj souhlas s používáním kategorií souborů cookies a doplňků popsaných ve vyskakovacím okně a v těchto Zásadách cookies. Používání cookies můžete zakázat pomocí svého prohlížeče, ale mějte na paměti, že naše webové stránky již nemusí fungovat správně.

7.1 Správa nastavení souhlasu

8. Vaše práva týkající se osobních údajů

Pokud jde o vaše osobní údaje, máte následující práva:

 

  • Máte právo vědět, proč jsou vaše osobní údaje potřebné, co se s nimi stane a jak dlouho budou uchovány.
  • Právo na přístup: Máte právo na přístup k vašim osobním údajům, které jsou nám známy.
  • Právo na opravu: Máte právo doplnit, opravit, odstranit nebo zablokovat vaše osobní údaje, kdykoli budete chtít.
  • Pokud nám udělíte souhlas se zpracováním vašich údajů, máte právo tento souhlas odvolat a nechat vaše osobní údaje smazat.
  • Právo na přenos vašich údajů: Máte právo vyžádat si od správce všechny vaše osobní údaje a v celém rozsahu je předat jinému správci.
  • Právo na námitku: proti zpracování vašich údajů můžete namítat. Řídíme se tím, pokud neexistují oprávněné důvody ke zpracování.

 

Pro uplatnění těchto práv nás prosím kontaktujte. Kontaktní údaje najdete ve spodní části tohoto prohlášení o cookies. Máte-li stížnost na to, jak nakládáme s vašimi údaji, rádi bychom se o tom dozvěděli, ale máte také právo podat stížnost kontrolnímu orgánu (Úřadu pro ochranu osobních údajů).

9. Povolení/zakázání a odstranění cookies

Pomocí internetového prohlížeče můžete automaticky nebo ručně mazat soubory cookies. Můžete také určit, že některé soubory cookies nemusí být umístěny. Další možností je změnit nastavení internetového prohlížeče tak, aby se vám při každém uložení souboru cookies zobrazila zpráva. Další informace o těchto možnostech naleznete v Nápovědě vašeho prohlížeče.

Vezměte prosím na vědomí, že náš web nemusí fungovat správně, pokud jsou deaktivovány všechny cookies. Pokud cookies smažete ve svém prohlížeči, budou znovu umístěny po vašem souhlasu, když znovu navštívíte naše webové stránky.

10. Kontaktní údaje

V případě dotazů nebo komentářů ohledně našich zásad týkajících se souborů cookies a tohoto prohlášení nás prosím kontaktujte pomocí následujících kontaktních údajů:

Sweco Hydroprojekt a.s.
Táborská 31, Praha 4
Česká republika
Web: https://www.sweco.cz
E-mail: SM_CZ_osobni_udaje@sweco.cz
Telefonní číslo: +420 261 102 282

Tyto Zásady cookies byly synchronizovány s cookiedatabase.org dne 28.06.2021