0 z 0 pro ""

Zásady používání souborů cookies Sweco

Prohlášení činí a cookies spravuje společnost Sweco AB. Toto prohlášení o cookies bylo naposledy aktualizováno 28.06.2021.

 

1. Úvod

Naše webové stránky https://www.sweco.cz (dále jen „web“) používají cookies a další související technologie (pro usnadnění jsou všechny technologie označovány jako „cookies“). Cookies také vkládají třetí strany, které jsme zapojili. V níže uvedeném dokumentu vás informujeme o používání cookies na našem webu.

 

2. Co jsou soubory cookies?

Soubor cookie je malý jednoduchý soubor, který je odeslán spolu se stránkami tohoto webu a uložen prohlížečem na pevný disk počítače nebo jiného zařízení. Informace v nich uložené mohou být vráceny našim serverům nebo serverům příslušných třetích stran během následné návštěvy.

 

3. Co jsou skripty?

Skript je část programového kódu, který slouží k tomu, aby naše webové stránky fungovaly správně a interaktivně. Tento kód je spuštěn na našem serveru nebo na vašem zařízení.

 

4. Co je to webový maják?

Webový maják (nebo pixelová značka) je malý, neviditelný kus textu nebo obrázku na webu, který se používá ke sledování provozu na webu. Za tímto účelem jsou různá data o vás ukládána pomocí webových majáků.

 

5. Cookies

5.1 Technické nebo funkční soubory cookies

Některé soubory cookies zajišťují, že určité části webu fungují správně a že vaše uživatelské preference zůstávají známé. Umístěním funkčních souborů cookies usnadňujeme návštěvu našich webových stránek. Tímto způsobem nemusíte při návštěvě našich webových stránek opakovaně zadávat stejné informace.

5.2 Analytické soubory cookies

Protože statistiky jsou sledovány anonymně, není vyžadováno povolení k umístění analytických souborů cookie.

5.3 Marketingové/Sledovací cookies

Marketingové/sledovací cookies jsou soubory cookies nebo jakákoli jiná forma místního úložiště, které se používají k vytváření uživatelských profilů k zobrazování reklamy nebo ke sledování uživatele na tomto webu nebo na několika webech pro podobné marketingové účely.

 

6. Umístěné cookies

WPML

Funkční, nezbytně nutné

Užívání

Používáme WPML pro správa překladů. Přečtěte si více

Sdílení údajů

Tato data nejsou sdílena s třetími stranami.

Funkční, nezbytně nutné

Název
Expirace
1 den
Funkce
Uchovávat nastavení jazyka

Google Analytics

Statistické, Statistics

Užívání

Používáme Google Analytics pro statistiky webových stránek. Přečtěte si více

Sdílení údajů

Další informace naleznete na Google Analytics-Prohlašení o ochraně osobních údajů.

Statistické

Název
Expirace
2 roky
Funkce
Uchovávat a počítat zobrazení stránek
Název
Expirace
1 rok
Funkce
Uchovávat a počítat zobrazení stránek

Statistics

Název
Expirace
1 day
Funkce
Store and count pageviews

Google reCAPTCHA

Marketingové

Užívání

Používáme Google reCAPTCHA pro prevence spamu. Přečtěte si více

Sdílení údajů

Další informace naleznete na Google reCAPTCHA-Prohlašení o ochraně osobních údajů.

Marketingové

Název
Expirace
relace
Funkce
Zjišťovat a filtrovat požadavky od robotů
Název
Expirace
relace
Funkce
Zjišťovat a filtrovat požadavky od robotů
Název
Expirace
trvalé
Funkce
Zjišťovat a filtrovat požadavky od robotů

Google Maps

Marketingové

Užívání

Používáme Google Maps pro zobrazení map. Přečtěte si více

Sdílení údajů

Další informace naleznete na Google Maps-Prohlašení o ochraně osobních údajů.

Marketingové

Název
Expirace
vyprší okamžitě
Funkce
Získat IP adresu

Complianz

Funkční, nezbytně nutné

Užívání

Používáme Complianz pro správa souhlasu se soubory cookie. Přečtěte si více

Sdílení údajů

Tato data nejsou sdílena s třetími stranami. Další informace naleznete na Complianz-Prohlašení o ochraně osobních údajů.

Funkční, nezbytně nutné

Název
Expirace
365 dnů
Funkce
Uchovávat předvolby souhlasu se soubory cookie
Název
Expirace
365 dnů
Funkce
Uchovávat informace o tom, že oznámení bylo zavřeno
Název
Expirace
365 dnů
Funkce
Uchovávat ID přijatých zásad souborů cookie
Název
Expirace
365 dnů
Funkce
Uchovávat předvolby souhlasu se soubory cookie
Název
Expirace
365 dnů
Funkce
Uchovávat předvolby souhlasu se soubory cookie
Název
Expirace
365 dnů
Funkce
Uchovávat předvolby souhlasu se soubory cookie
Název
Expirace
365 dnů
Funkce
Uchovávat ID přijatých zásad souborů cookie
Název
Expirace
365 dnů
Funkce
Uchovávat předvolby souhlasu se soubory cookie
Název
Expirace
365 dnů
Funkce
Uchovávat předvolby souhlasu se soubory cookie
Název
Expirace
365 dnů
Funkce
Uchovávat předvolby souhlasu se soubory cookie
Název
Expirace
365 dnů
Funkce
Uchovávat předvolby souhlasu se soubory cookie
Název
Expirace
365 dnů
Funkce
Uchovávat předvolby souhlasu se soubory cookie
Název
Expirace
365 dnů
Funkce
Uchovávat informace o tom, že byl banner cookie zavřen
Název
Expirace
365 dnů
Funkce
Uchovávat předvolby souhlasu se soubory cookie
Název
Expirace
365 dnů
Funkce
Uchovávat předvolby souhlasu se soubory cookie
Název
Expirace
365 dnů
Funkce
Uchovávat předvolby souhlasu se soubory cookie

Účel čekající na zjištění

Název
Expirace
365 dnů
Funkce

Wistia

Statistické, Marketing/Tracking

Užívání

Používáme Wistia pro zobrazení videa. Přečtěte si více

Sdílení údajů

Další informace naleznete na Wistia-Prohlašení o ochraně osobních údajů.

Statistické

Název
Expirace
trvalé
Funkce
Uchovávat, pokud uživatel viděl vložený obsah

Marketing/Tracking

Název
Expirace
persistent
Funkce
Store performed actions on the website

Google DoubleClick

Marketingové

Užívání

Používáme Google DoubleClick pro reklama napříč kanály. Přečtěte si více

Sdílení údajů

Další informace naleznete na Google DoubleClick-Prohlašení o ochraně osobních údajů.

Marketingové

Název
Expirace
13 měsíců
Funkce
Zajistit zobrazování reklam nebo opětovné cílení
Název
Expirace
trvalé
Funkce
Uchovávat a sledovat konverze
Název
Expirace
2 roky
Funkce
Zajistit zobrazování reklam nebo opětovné cílení
Název
Expirace
90 dní
Funkce
Zajistit zobrazování reklam nebo opětovné cílení
Název
Expirace
13 měsíců
Funkce
Zajistit zobrazování reklam nebo opětovné cílení
Název
Expirace
90 dní
Funkce
Zajistit zobrazování reklam nebo opětovné cílení
Název
Expirace
trvalé
Funkce
Uchovávat a sledovat konverze
Název
Expirace
2 týdny
Funkce
Uchovávat uživatelské předvolby
Název
Expirace
2 roky
Funkce
Zajistit zobrazování reklam nebo opětovné cílení

Social Snap

Marketingové

Užívání

Používáme Social Snap pro zobrazení posledních příspěvků na sociálních sítích a/nebo tlačítek pro sdílení na sociálních sítích. Přečtěte si více

Sdílení údajů

Tato data nejsou sdílena s třetími stranami.

Marketingové

Název
Expirace
Funkce
Uchovávat provedené akce na webových stránkách

Ostatní

Marketing/Tracking

Užívání

Sdílení údajů

Sdílení údajů čeká na zjištění

Účel čekající na zjištění

Název
fbv_bar_width
Expirace
Funkce
Název
Expirace
Funkce
Název
__couid
Expirace
Funkce
Název
Hyphenator_5.3.0_nl
Expirace
Funkce
Název
_lp4_u
Expirace
Funkce
Název
Hyphenator_5.3.0_en-us
Expirace
Funkce

Marketing/Tracking

Název
fbv_selected
Expirace
none
Funkce
Provide functions across pages
Název
ai_session
Expirace
none
Funkce
Provide functions across pages
Název
ai_user
Expirace
none
Funkce
Provide functions across pages
Název
OptanonAlertBoxClosed
Expirace
none
Funkce
Provide functions across pages
Název
actualOptanonConsent
Expirace
none
Funkce
Provide functions across pages
Název
OptanonConsent
Expirace
none
Funkce
Provide functions across pages
Název
TiPMix
Expirace
none
Funkce
Provide functions across pages
Název
x-ms-routing-name
Expirace
none
Funkce
Provide functions across pages
Název
22d925b2-9c0e-91be-8b89-8dace5da8b9a_treePaths
Expirace
none
Funkce
Provide functions across pages
Název
tools
Expirace
none
Funkce
Provide functions across pages
Název
SelectableMediaComponent_treePaths
Expirace
none
Funkce
Provide functions across pages
Název
loglevel
Expirace
none
Funkce
Provide functions across pages
Název
6e38fbd1-e9c6-113e-ead6-669915d60992_selectedTab
Expirace
none
Funkce
Provide functions across pages
Název
1fb88331-2f00-d211-10f3-6f1f2dce0bfc_selectedTab
Expirace
none
Funkce
Provide functions across pages
Název
5231581d-c8bf-a683-f095-f496976074fd_treePaths
Expirace
none
Funkce
Provide functions across pages
Název
epi-menupinstate
Expirace
none
Funkce
Provide functions across pages
Název
_savedView
Expirace
none
Funkce
Provide functions across pages
Název
aaf0aeed-fcb3-d4c2-e03c-620cca2a5fc6_treePaths
Expirace
none
Funkce
Provide functions across pages

 

7. Souhlas

Když poprvé navštívíte náš web, ukážeme vám vyskakovací okno s vysvětlením o cookies. Jakmile kliknete na “Uložit předvolby”, vyjadřujete svůj souhlas s používáním kategorií souborů cookies a doplňků popsaných ve vyskakovacím okně a v těchto Zásadách cookies. Používání cookies můžete zakázat pomocí svého prohlížeče, ale mějte na paměti, že naše webové stránky již nemusí fungovat správně.

7.1 Správa nastavení souhlasu

 

8. Vaše práva týkající se osobních údajů

Pokud jde o vaše osobní údaje, máte následující práva:

  • Máte právo vědět, proč jsou vaše osobní údaje potřebné, co se s nimi stane a jak dlouho budou uchovány.
  • Právo na přístup: Máte právo na přístup k vašim osobním údajům, které jsou nám známy.
  • Právo na opravu: Máte právo doplnit, opravit, odstranit nebo zablokovat vaše osobní údaje, kdykoli budete chtít.
  • Pokud nám udělíte souhlas se zpracováním vašich údajů, máte právo tento souhlas odvolat a nechat vaše osobní údaje smazat.
  • Právo na přenos vašich údajů: Máte právo vyžádat si od správce všechny vaše osobní údaje a v celém rozsahu je předat jinému správci.
  • Právo na námitku: proti zpracování vašich údajů můžete namítat. Řídíme se tím, pokud neexistují oprávněné důvody ke zpracování.

Pro uplatnění těchto práv nás prosím kontaktujte. Kontaktní údaje najdete ve spodní části tohoto prohlášení o cookies. Máte-li stížnost na to, jak nakládáme s vašimi údaji, rádi bychom se o tom dozvěděli, ale máte také právo podat stížnost kontrolnímu orgánu (Úřadu pro ochranu osobních údajů).

 

9. Povolení/zakázání a odstranění cookies

Pomocí internetového prohlížeče můžete automaticky nebo ručně mazat soubory cookies. Můžete také určit, že některé soubory cookies nemusí být umístěny. Další možností je změnit nastavení internetového prohlížeče tak, aby se vám při každém uložení souboru cookies zobrazila zpráva. Další informace o těchto možnostech naleznete v Nápovědě vašeho prohlížeče.

Vezměte prosím na vědomí, že náš web nemusí fungovat správně, pokud jsou deaktivovány všechny cookies. Pokud cookies smažete ve svém prohlížeči, budou znovu umístěny po vašem souhlasu, když znovu navštívíte naše webové stránky.

 

10. Kontaktní údaje

V případě dotazů nebo komentářů ohledně našich zásad týkajících se souborů cookies a tohoto prohlášení nás prosím kontaktujte pomocí následujících kontaktních údajů:

Sweco Hydroprojekt a.s.
Táborská 31, Praha 4
Česká republika
Web: https://www.sweco.cz
E-mail: SM_CZ_osobni_udaje@sweco.cz
Telefonní číslo: +420 261 102 282

Tyto Zásady cookies byly synchronizovány s cookiedatabase.org dne 28.06.2021

Copy link
Powered by Social Snap